Flyttstädning i Askim

Professionell och felfri flyttstädning i Askim?

Städfirma Göteborg - Sverigeide
Flyttstäda i Göteborg
Städfirma Göteborg Sverigeide

Sverigeide är ett  flyttstäd firma i Askim  som hjälpa dig med flyttstädning i Askim med omnejd. kravet är ✓ högsta kvalitet ✓ billigaste pris ✓ flyttstäd med garanti ✓ boka flyttstäd inom en minut .Tänk på att flyttstäda huset ordentligt. Om hyresvärden eller hyresgästen efter flyttstädning inte är nöjd med resultatet kan du få bekosta en ny flyttstäd . Vi hjälper dig med miljövänlig flyttstädning i Askim och med 10 dagar kvalitetsgaranti till ett bra pris. Vi erbjuder flyttstäd till privatpersoner, företag, kommuner, föreningar och organisationer över 10 år. Vi har billigaste och fasta priser för flyttstäd i Askim. Vi tillhandahåller material och utrustning för flyttstädning Askim. Genom att anlita oss sparar du tid och får kvalitets på utfört arbete. Det är vanligt att tvist uppstår mellan avflyttande och inflyttande hyresgäst samt köpare/säljare om resultatet på städningen.

Använd nedan smart räknare att räkna ut flyttstädning priset och boka flyttstäda med 10 dagar städgaranti. Eller kontakta vår kundtjänst på 031-574 744

Räkna ut flyttstädning pris

0 kr

Efter rutavdrag
0 kvm

Checklista inför flyttstädning Askim

Kök

Rum

Badrum och toalett

Flyttstädning bildgalleri

Några utförande flyttstädningar inom Västra Götaland

Rot eller rut

Du kan få göra avdrag från din skatt för arbetskostnaden när du anlitar någon för reparation, underhåll samt ombyggnad och tillbyggnad (rot). Du kan också göra avdrag för hushållsnära tjänster, inklusive flyttjänster, reparation och underhåll av vitvaror och IT-utrustning (rut)

Frågor och svar

Vad ska ingå i en Askim flyttstäda ?

Väggar och golv . Garderober och klädkamrar . Badrummets alla ytor ska torkas, skåp och lådor, fogar, badkar och duschkabiner, Även golv och vägg, bakom badkar.

Hur mycket kostar en flyttstädning Askim?

I fastpris kan det kostar runt 1900 SEK för flyttstädning av en ettaslägenhet, runt 2300 SEK för en tvårumslägenhet och runt 2750 SEK för en trerumslägenhet. priser angivna efter RUT-avdrag.

Måste jag flyttstäda?

Du är skyldig att städa om det står i kontraktet att flyttstädning  vid utflyttning. Hyresvärden kan dock inte kräva att du ska städa, om det inte alls i kontraktet.

När ska man börja flyttstäda?

Börja planera din flyttstäd i tid innan ska flytta. Börja planera för städningen en veckor innan du ska flytta ut eller om du vill att flyttstädar själv eller beställa akut flyttstädning med högre pris.

Hur lång tid tar det att flyttstäda själv?

Vanligtvis tar en flyttstädning mellan 8–20 timmar.  städningen kan tar kortare eller längre tid. 

Hur noga är flyttstädning?

Om inte annat är överenskommet med fastighetsförvaltare/ fastighetsägare eller den inflyttande hyresgästen så är det mycket noga med flyttstädningen. Alla ytor, skåp, vitvaror m.m. måste vara grundligt rengjorda. … Det är inte ok att lämna kvar saker som en föregående hyresgäst lämnat kvar.

Måste man putsa fönster vid flyttstäd?

Putsa alla fönster, in- och utsida samt mellan glasen

Det kan vara lätt att tro att man är klar när fönstrens in- och utsida blivit putsade, men glöm inte att även tvätta mellan glasen. För att få isär fönstren finns ofta en skruv som kan lossas för att just komma åt att rengöra mellan glasen.

Hur ren måste ugnen vara vid flytt?

Här tänker vi framför allt på ugnen. … Så här gör du; stryk koncentrerad såpa i hela ugnen. Värm den till 100 grader i 15-20 minuter. Stäng sedan av värmen, låt ugnen svalna och torka sedan hela ugnen ren när den har svalnat.

Behöver man vara hemma under sin flyttstädning?

De flesta av våra kunder är inte hemma när vi flyttstädar, men du avgör helt själv hur du vill göra. För din trygghet har vi fasta säkerhetsrutiner för att hantera nycklar och larmkoder och tar ditt förtroende på stort allvar.

Vad är en RUT avdrag till flyttstädning Askim?

Rot är en förkortning för reparation, ombyggnad och tillbyggnad. Rut stod en gång i tiden för ”rengöring, underhåll och tvätt”. Idag omfattar ju avdraget betydligt mer än så, men de är båda skatteavdrag som man kan få göra för tjänster som utförs i eller i nära anslutning till hemmet.

Hur vet man om man har rätt till rutavdrag?

För att utnyttja rutavdraget måste du helt eller delvis bo i bostaden där tjänsten utförs. … Du behöver inte äga bostaden som du bor i för att ha rätt till rutavdrag. Om du har dubbel bosättning räknas båda bostäderna som bostad. Du kan även få rutavdrag för arbete i dina föräldrars bostad om du har betalat för arbete.

Kan man få rotavdrag i hyresrätt?

Rotavdrag beviljas bara till den som både äger och bor i bostaden. Om personen äger en förälders bostad och betalar för arbetet men inte bor där, så är avdraget godkänt.

Kan ett dödsbo få rutavdrag till flyttstäda ?

Dödsboet kan bara  skattereduktion för rot- eller rutarbete som har utförts före dödsfallet. Observera att inte heller efterlevande barn kan få skattereduktion för arbete som har utförts i förälders bostad efter dödsfallet.

Kan man få rotavdrag som pensionär?

Så länge du betalar skatt är du som pensionär fullt berättigad till att ansöka om rotavdrag. Även som pensionär får 30 procent av arbetskostnaden dras av, med 50 000 kronor som högsta belopp per år. Även här ska den totala årliga summan för både rut- och rotavdrag räknas in.

Kan man få rutavdrag som student när boka flyttstädning Askim?

För att kunna nyttja avdraget måste du ha en skattepliktig inkomst. Om du inte betalar skatt eller om du har betalat mindre än ditt RUT-avdrag blir du återbetalningsskyldig. Detta kan t ex inträffa om du är student och har studiemedel som din enda inkomst.

Kan företag använda RUT-avdrag?

Om ditt företag utför rotarbeten eller rutarbeten kan du erbjuda dina kunder (köpare) rotavdrag eller rutavdrag på arbetskostnaden. Det gäller inte arbeten som du utför åt din släkt. Det är du som företagare som begär utbetalning för din kunds avdrag från Skatteverket i tjänsten Rot och rut – företag.

Hur man betalar för flyttstädning?

Vi mejlar dig en faktura i form av PDF-fil efter utfört uppdrag. Ni betalar efterskott med betalningsvillkor på 12 dagar. Vi har även Swish .

På vilka städer flyttstädar ni?

Hela Göteborg, Mölndal, Kållered, Lindome, Kungälv, Ale, Nol, Nödinge, Surte, Partille, Lerum, Alingsås, Kullavik, Borås, Kungsbacka, Landvetter, Mölnlycke och hela Härryda.

Har ni timtaxa eller fast pris till flyttstäd Askim?

Hos sverigeide kan du alltid boka en  flyttstädning till fast pris. Våra fasta priser är billigare och lägre än vad de flesta företag i Göteborg erbjuder.

Kostar städningen mer under helger?

Nej, utför vi städningen under helger med samma priset men under röda dagar tillkommer 25% ob-tillägg på priset.

Vad är avboknings regler?

Avbokning senare än 24h debiteras du en fast avgift på 450 kronor inkl. moms. Avgiften ger heller inte rätt till skattereduktion.

Kan man avboka eller omboka flyttstädningen

Ja, Finns möjlighet att omboka/avboka flyttstädningen. Ska meddela Sverigeide minst 25 timmar före utförandetiden. 

Måste alla möbler vara utflyttade?

Ja, bostaden bör vara tom vid flyttstädningen för oss att kunna göra mer effektivt arbete.

Ingår fönsterputsning i flyttstädning Askim?

Ja, fönsterputsning av 2 fönstersidor ingår alltid i en flyttstädning, d.v.s. in och utvändig.

Kan jag boka en akut flyttstädning?

Ja, vi göra akuta flyttstädningar. Om kunder behöver akut städning bör ringa oss på 0736265220.