Vi är en städfirma i Kungsbacka som erbjuder privatpersoner och företag flera olika tjänster inom städ som tex. storstädning, flyttstädning, kontorsstädning trappstädning och fönsterputsning  med professionellt utförande. Vi på Sverigeide har billigast priset till städtjänster och flyttstäd fast pris än de flesta städföretag i Kungsbacka. som en av få städfirma i Kungsbacka kan vi erbjuda felfri Flyttstäd, storstäd och hemstädning. Alla våra städare är specialutbildade inom städ arbete och har flera års erfarenhet inom olika typ av städtjänster och kan utföra toppkvalitet arbete till både privatpersoner och företag. Bygger vi upp ett hygieniskt tänkande och missar inte viktiga detaljer, En nöjd kund för med sig en ny kund men en missnöjd kund tar med sig tio kunder!! Vi värderar kunder och gör alltid vårt bästa för att de ska bli så nöjd som möjligt av arbete.Våra företag tjänster inkluderar bland annat byggstädning, skolstädningen, golvvård, kontorstädning och lokalstädning i Kungsbacka och hela Västra Götalands. Sverigeide är en webbaserad tjänst som hjälper privatpersoner och företag att räkna ut städhjälp priser på ett smidigt och snabbt sätt, Med hjälp av vårt system så kan du lätt beställa städhjälp anpassade efter din behov.

Nöjd kund-garanti

Ansvarsförsäkring

Fasta och låga priser

Städning efter checklista

Räkna ut flyttstädning pris

0 kr

Efter rutavdrag
0 kvm
kontorstadning göteborg

En ren arbetsmiljö gör att dina anställda kan fokusera på det som är viktigt!

Vi utför certifierad kontorsstädning i hela Kungsbacka med omnejd. Behöver ni hjälp med kontorsstädning, Kontakta oss genom att göra en intresseanmälan så återkommer vi inom kort med en kostnadsfri offert.

Behöver du professionell och felfri flyttstädning i Kungsbacka?

Vi hjälper dig med miljövänlig flyttstädning med kvalitetsgaranti till ett bra prisr . Vi erbjudit utmärkt flyttstädning till kunder i Västra Götalandsregionen över 10 år.
Badrumsspeglar
kök och vardagsrum

Söker du storstädning och behöver en städfirma i Kungsbacka? Eller vill du att komplettera din veckostädning med ett utmärkt storstädning?

Vi på Sverigeide rekommenderar halvårsvis storstädning. vill du ett rent, fräscha och väldoftande hemmet som du vill ha? boka ett storstädning och bli vår städfirma stamkund i framtiden.

Behöver du professionell hemstädning i Kungsbacka?

Vi hjälper dig med hemstädning med kvalitetsgaranti till ett bra prisr. Vi erbjudit felfri hemstad till kunder i Västra Götalandsregionen över 10 år.
Hemstäd vitt garderob

Kontorstädning erbjudande

15% rabatt första 2 månader för er kontorsstädning!

Rulla till toppen