Altan och balkong Städning i Borås.

Vi tvättar och städar olika typ av altanen och balkong i Borås.

Rengöra eller tvättar altanen är något de flesta vill göra! Vi på Sverigeide hjälpa kunder att har ren balkong och altan i Borås. vi om hur du får altanen att bli härlig att vistas på igen. Det är inte särskilt svårt att rengöra altanen, men det gäller samtidigt att ha lite koll för att inte göra ett onödigt jobb eller förstöra mer än du gör nytta. städningen beror på flera olika saker. Dels vilket skick den är i och vilket trä eller sten den är byggd av. Utöver det handlar det också om hur den är behandlad och inte minst hur smutsig altanen är. Det är inte stor problem om din altan är smutsigare och grönsåpa inte gör jobbet, vi hjälpa dig att göra det rent igen. Ett annat problem ni kan stöta på är alger och mögel, i vilket fall det är bäst att skaffa just alg och mögeltvätt för att tackla problemet. Vi på sverigeide tvättar det med miljövänligt algtvättmedel, ättika! Blanda ihop några droppar diskmedel och varmt vatten

Använd nedan smart räknare att räkna ut altan eller balkong städning priset och registrerar ett intresseanmälan.

Räkna ut flyttstädning pris

0 kr

Efter rutavdrag
0 kvm

Checklista inför altan och balkong i Borås

Altan och balkong bildgalleri

Några utförande altanen och balkong städning i Borås.

Frågor och svar

Vad ska ingå i en altan städning?

Väggar, golvfogar 

Hur mycket kostar en altan städning?

I fastpris kan det kostar runt 3500 SEK efter rut avdrag för mindre 5 kvm , runt 4500 SEK efter rut avdrag för 11 till 20 kvm. och för store altan man bör Sverigeide gör en kundbesök hous dig.

Vad kostar altan städning i borås?

I fastpris i Alingsås kan det kostar runt 3900 SEK efter rut avdrag för mindre 5 kvm , runt 4900 SEK efter rut avdrag för 11 till 20 kvm. och för store altan man bör Sverigeide gör en kundbesök hous dig. 

Hur lång tid tar det att Komplettera altan städning?

Vanligtvis tar en altan städning mellan 4–20 timmar.  städningen kan tar kortare eller längre tid. 

Hur man betalar för altan städning?

Vi mejlar dig en faktura i form av PDF-fil efter utfört uppdrag. Ni betalar efterskott med betalningsvillkor på 12 dagar. Vi har även Swish .

På vilka städer städer ni?

Hela Göteborg, Mölndal, Kållered, Lindome, Kungälv, Ale, Nol, Nödinge, Surte, Partille, Lerum, Alingsås, Kullavik, Borås, Kungsbacka, Landvetter, Mölnlycke och hela Härryda.

Har ni timtaxa eller fast pris till altan städning?

Hos sverigeide kan du alltid boka en altan städning till fast pris. Våra fasta priser är billigare och lägre än vad de flesta företag i Alingsås erbjuder.

Måste alla möbler vara utflyttade?

Ja, altanen bör vara tom vid städningen för oss att kunna göra mer effektivt arbete.

Kan jag boka en akut altanstäd?

Ja, vi göra akuta altan städ. Om kunder behöver akut städning bör ringa oss på 0736265220.

Rulla till toppen